Electorala Chișinău 2019
Politic 30 septembrie 2019, 21:17 | 1225

Comisia Electorala Centrala a respins astazi demersul lui Ruslan Codreanu, prin care el cerea revizuirea deciziei Consiliului Electoral de Circumscriptie Chisinau de a nu fi inregistrat in cursa pentru functia de primar al municipiului Chisinau. Codreanu spune ca a anuntat ambasadele si misiunile internationale in legatura cu excluderea sa din cursa electorala.

Iar candidatul PSRM, Ion Ceban, a propus „soluții pentru reabilitarea pasajelor subterane din Chișinău”.

Candidatul PL Dorin Chirtoacă a susținut o conferință de presă cu tema „Apă Canal Chișinău - dezastrul de la stația de epurare și interesele ascunse”.

Valeriu Munteanu, candidatul „Uniunii salvați Basarabia” pentru primăria Chișinău, a propus „soluții pentru a scoate orașul din gunoi”.

Candidatul Mișcării ”Forța Nouă” Victor Chironda a susținut o conferință de presă cu tema „parcări pe străzi și lângă blocuri pentru o mobilitate eficientă”.

În weekend, Chironda a vorbit despre „panouri solare și termoizolare pentru eficiența energetică și reducerea facturilor”.

Iar candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS a avut în weekend mai multe întâlniri cu locuitorii Chișinăului. Astăzi, Andrei Năstase a mers la întreprinderea Exdrupo și la parcul de troleibuze nr. 3, unde a vorbit cu muncitorii.

Astăzi și ieri, pentru funcția de primar al Chișinăului s-au lansat candidații Partidului Național Liberal și al Partidul Unității Naționale.

Iar Partidul Comuniștilor și-a prezentat astăzi candidații pentru Consiliul municipal Chișinău. În listă sunt 35 de persoane.

Ceilalți candidați pentru funcția de primar al Chișinăului nu și-au programat evenimente cu caracter electoral. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie