Liderul formațiunii „Partidul Nostru” și-a prezentat programul electoral
Politic 30 septembrie 2019, 21:22 | 1469

Liderul formatiunii ”Partidul nostru” s-a lansat oficial in campania electorala pentru functia de primar al municipiului Balti. Renato Usatii si-a prezentat programul sau pe stadionul orasenesc, anuntand ca promovarea modului sanatos de viata este una dintre prioritati. El a promis ca pentru inceput va repara drumurile din Balti.

Renato Usatîi a spus că va interzice construcțiile în centrul istoric al orașului Bălți, în parcuri și în alte spații publice. El a adăugat că va purta negocieri pentru a readuce în proprietatea orașului clădirea fostului cinematograf, care va fi modernizat și redeschis pentru locuitori.

O altă prioritate va fi dezvoltarea sportului. Usatîi promite că pe stadionul orășenesc vor fi instalate echipamente pentru antrenament, vor fi deschise grupuri pentru copii, fără bani, și vor fi sprijinite echipele locale de fotbal și baschet.

Menționăm că la alegerile locale generale din 2015 Renato Usatîi a fost ales primar al municipiului Bălți din primul tur de scrutin, obținând un scor de 72,46 de procente din voturile alegătorilor. 

Opinia ta contează. Comentează!