Doi oameni au murit, iar alți peste 20 au ajuns la spital în urma unui accident
Social 30 septembrie 2019, 21:52 | 15064

Doi oameni au murit, iar alți 24, inclusiv copii, au fost răniți în urma unui grav accident rutier produs în sectorul Buiucani al Chișinăului. O mașină a intrat în plină viteză într-un troleibuz de pe linia 21, spun polițiștii. Impactul fatal a avut loc în jurul orei 14 la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional.

Potrivit poliției, nenorocirea s-a produs în timp ce șoferița unei mașini marca Porsche Cayenne a trecut la culoarea roșie a semaforului cu o viteză de aproximativ 120 de kilometri la oră. Mai apoi, automobilul a intrat violent într-un troleibuz plin cu pasageri.

Un bărbat, care a fost martor la cele întâmplate, ne-a spus că a intervenit imediat pentru a acorda primul ajutor persoanelor din mașina implicată în accident.

În urma impactului, un bărbat care se afla în automobil a decedat până la venirea ambulanței, iar altă persoană care a murit se afla în troleibuz. La Institutul de Medicină Urgentă au fost aduși 24 de oameni, care au diverse traumatisme, ne-a spus directorul adjunct al insitituției medicale, Igor Curov.

Cazul este cercetat în continuare de poliție. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie