/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Ședință de urgență la MAI, după accidentul grav de la Buiucani

missing
30 septembrie 2019, ora 18:36

Prim-ministra Maia Sandu a dispus convocarea unei ședințe de urgență la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), în urma accidentului grav, produs azi în sectorul Buiucani al capitalei. 

„Am dispus convocarea unei ședințe de urgență, astăzi, la Ministerul Afacerilor Interne pentru a clarifica circumstanțele producerii accidentului, pentru a informa publicul despre toate aspectele și pentru a mobiliza suportul maxim de care au nevoie răniții și familiile celor afectați de această tragedie”, a comentat Maia Sandu.

Premierul a transmis un mesaj de condoleanțe familiei persoanei decedate: „Accidentul teribil de la Chișinău este o tragedie care a lovit zeci de familii și a cutremurat întreaga țară. Sunt profund îndurerată și îmi exprim condoleanțele pentru familiile și prietenii victimelor acestui accident. Suntem cu gândul la persoanele grav rănite, care luptă în aceste clipe pentru propria viață, alături de medicii de la urgență.

Moldova e o țară în care riscul de accident e mult prea mare. Șoferi care încalcă regulile grav și pun viața altora în pericol evită pedeapsa și retragerea dreptului de a conduce, folosindu-se de corupția din sistemul de justiție”.

Accidentul s-a produs azi, la amiază, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu din Chișinău, după ce un Porche s-a tamponat într-un troleibuz. În urma accidentului un pasager din automobil a decedat, șoferița automobilului a fost internată în stare gravă la spital. Alte 22 de persoane sunt rănite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram