/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Renato Usatîi și-a prezentat prioritățile pentru funcția de primar al municipiului Bălți

missing
29 septembrie 2019, ora 22:12

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, s-a lansat astăzi în cursa pentru Primăria municipiului Bălți. Politicianul le-a prezentat bălțenilor programul său electoral pentru un eventual mandat în funcția de primar.

La evenimentul de lansare, Renato Usatîi a declarat că a primit propuneri de la colegii săi să candideze în aceeași funcție pentru municipiul Chișinău, însă el a decis „să continue ceea ce a început la Bălți”.

„În pofida represiunilor, orașul nostru a devenit un exemplu pentru țară. Transformările pe care le-am realizat aici într-un termen atât de scurt și de o așa amploare, sunt unice la nivel republican. Am destructurat schemele ilegale și am majorat randamentul activității întreprinderilor municipale, am adus echipa de fotbal din Bălți „Zarea” în Cupele Europene și am construit primul loc de antrenament. Administrația Bălțiului a fost declarată trei ani la rând cea mai transparentă din Moldova. Aceasta vorbește despre faptul că am construit corect temelia”, a declarat Usatîi.

În discursul său, Renato Usatîi a menționat că aleșii locali trebuie să-și unească forțele a nu admite ca puterea centrală să aibă pârghii asupra puterii locale.

Octavian Țîcu s-a lansat în campania pentru Primăria capitalei. „Am un singur concurent – PSRM și Ion Ceban”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram