Accident teribil în raionul Ștefan Vodă: Doi tineri au decedat, iar un bărbat a fost spitalizat în stare gravă

Doi tineri din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă, au murit în această dimineață în urma unui accident terifiant. Motocicleta s-a tamponat mortal cu un automobil.

Foto: IP Ștefan Vodă

Accidentul a avut loc aproximativ la ora 04:25 dimineața.

Potrivit, ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, Corina Repesciuc, „Doi tineri de 25 și respectiv 26 ani, ambii locuitori ai satului Talmaz, raionul Ştefan Vodă, conduceau o motocicleta de model „HERACLE-350” fără număr de înmatriculare pe un drum de acces spre satul Talmaz. Motocicleta având exces de viteză a tamponat automobilul de model „HYUNDAI”, condus de un bărbat de 65 de ani, la fel, locuitor al satului Talmaz, care se deplasa în sens opus ”

Accident / Sursa:IP Ștefan Vodă

În urma accidentului rutier, tinerii de 25 și respectiv 26 de ani au decedat pe loc, iar bărbatul de 65 de ani a fost transportat la spitalul raional Ştefan Vodă, pentru acordarea ajutorului medical, însă starea acestuia s-a agravat, fiind necesară transportarea bărbatului la o instituție medicală din Chișinău.

Accident / Sursa:IP Ștefan Vodă

Totodată, Corina Repesciuc a menționat că oamenii legii au depistat faptul că „bărbatul în vârstă de 25 de ani, aflat la volan, nu deținea permis de conducere.”

Poliția investighează cazul și urmează să fie stabilte toate circumstanțele în care a avut loc accidentul.


Pub