/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Ceartă soldată cu deces. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat și a murit în drum spre spital

missing
29 septembrie 2019, ora 15:29

Un tânăr de 19 ani a decedat, iar altul se află la spital după ce au fost înjunghiați cu cuțitul. Totul s-a întâmplat în seara zilei de ieri, la un magazin din satul Crăsnășeni, raionul Telenești. Potrivit oamenilor legii, făptașii, doi tineri dintr-o altă localitate, au venit în satul Crăsnășeni la discotecă și s-au luat la harță cu tinerii pe care ulterior i-au înjunghiat.

Cei doi tineri de 19 ani au fost înjunghiați în regiunea abdomenului. Un al treilea tânăr a fost tăiat cu cuțitul pe față. Unul dintre băieți a decedat în drum spre spital, iar altul este internat la Spitalul Raional Telenești.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Irina Burdujan, a menționat că persoanele necunoscute care au atacat cei trei tineri au fugit de la fața locului.

Aceștia au fost identificați ulterior de oamenii legii și s-a dovedit faptul că este vorba de un tânăr de 20 și altul de 23 de ani din localitatea Țîbirica, raionul Călărași. Aceștia au fost transportați la Poliție și urmează să fie reținuți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram