PLDM s-a lansat în campania electorală la Ialoveni. Iată cine sunt candidații la funcția de primar în localități

Partidul Liberal Democrat din Moldova s-a lansat, astăzi, în campania electorală pentru alegerile locale din octombrie, Ialoveni. Președintele PLDM a prezentat candidații la funcția de primar în localități, precum și o parte din candidații la funcția de consilier local și raional, și le-a urat ca toate voturile să fie doar pentru ei.

PLDM s-a lansat în campanie cu sloganul „Împreună facem viața mai bună”, cu promisiunea că va asigura implicarea cetățenilor în procesul decizional și transparența în activitatea autorităților administrației publice locale.

„Vrem să facem o campanie inteligentă, fără a intra în discuții sterile și fără a încerca să murdărim pe unii sau pe alți candidați. Rog toți candidații la funcțiile de primar și consilier, să facă această campanie inteligentă, argumentând că noi suntem cei mai buni și nu că toți ceilalți sunt mai răi. Alegătorul este foarte școlit și poate deosebi binele de rău și grâul de neghină. Suntem în situația de a susține un examen la care vor fi mii de camere, ochii oamenilor, care vor fotografia ce facem și cum”, a declarat liderul PLDM.

Tudor Deliu a anunțat că Partidul Liberal Democrat îl va susține în alegerile din orașul Ialoveni pe actualul primar, Sergiu Armașu, care candidează independent pentru un nou mandat. „Tot timpul am fost susținătorul și am propus ideea să ne consolidăm, să avem o singură echipă. Noi, care susținem direcția europeană, trebuie să fim toți o echipă”, a menționat Sergiu Armașu.

Și fostul președinte al raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu, a ținut un discurs în fața localnicilor prezenți la evenimentul de lansare. „Niciodată fiind președinte de raion nu am întrebat niciun funcționar ce culoare are. Împreună cu echipa PLDM vom pune accent pe cei care sunt profesioniști și pot dezvolta comunitatea noastră. Voi pune umărul pentru a duce în satele noastre mai multă lumină, căldură, ordine și vom face tot posibilul ca oamenii să se simtă mai bine la ei acasă”, a declarat acesta.

Liderul PLDM a prezentat și candidații la funcția de primar în unele localități din raionul Ialoveni, din partea liberal- democraților:

- Parascovia Bivol - Costești,

- Galina Tonu - Bardar,

- Gheorghe Nepotu - Rezeni,

- Andrei Berezovschi - Suruceni,

- Leonid Chiril - Malcoci,

- Andrei Covali - Nimoreni.


Pub