Renato Usatîi a prezentat candidații pentru funcția de primar în Ștefan Vodă, Tudora, Palanca și Slobozia

Liderul formațiunii Partidul Nostru, Renato Usatîi, s-a întâlnit astăzi cu alegătorii din raionul Ștefan Vodă. La eveniment au fost prezentați candidații pentru funcția de primar al orașului Ștefan Vodă și ai satelor Tudora, Palanca și Slobozia.

Foto: facebook.com/RU1.md/photos

„În special mă mândresc cu cei care nu ne-au trădat, care au așteptat această victorie. Și vreau să îi mutumesc pe toți cei care sunt gata să meargă înainte să facem niște schimbări concrete de care au nevoie cetățenii”, a declarat Reanato Usatîi.

Potrivit liderului formațiunii Partidul Nostru, persoanele care au decis să candideze la șefia primăriilor locale și orățenești din în regiune, pe listele partidului său, „sunt cei care au ales calea grea - calea primarului”.

„Ne-am apucat la nivel național, să facem o reanimare totală a partidului nostru”, a maianunțat Renato Usatîi.

Reamintim că la 17 septembrie, Renato Usatîi s-a înregistrat la CEC pentru alegerile din 20 octombrie, în calitate de candidat la fotoliul de primar al municipiului Bălți. La alegerile pentru șefia capitalei, din partea formațiunii Partidul Nostru va participa Ivan Diacov, fratele democratului Dumitru Diacov


Pub