marți, 26 martie, 2024
13.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeVIDEO. Deschiderea Kaufland Moldova. 3200 de produse autohtone pe rafturi

VIDEO. Deschiderea Kaufland Moldova. 3200 de produse autohtone pe rafturi

Recomandate

Sute de locuri de muncă, peste 3200 de produse autohtone pe rafturi și 85 de milioane de euro investiți pentru a fi mai aproape de clienți. Primele două magazine Kaufland din Republica Moldova și-au deschis recent ușile aducând calitatea europeană la noi acasă.

O bună parte din produsele expuse pe rafturile magazinelor Kaufland sunt autohtone. Peștele și carnea proaspătă sunt în raport de 100% produse în Moldova, iar la cea mai mare vitrină din toate magazinele Kaufland din lume, veți găsi 75% din produse fabricate în Moldova.

 O gamă largă de produse pentru cei de acasă!

„Începând cu anul 2016 au fost investiți 85 de milioane de euro în dezvoltarea companiei. Magazinele Kaufland sunt construite după toate standardele de calitate, iar marfa este aranjată pentru ca clientul să aibă o experiență plăcută la cumpărături. Vom face livrări de fructe și legume proaspete în fiecare zi. Totodată, dispunem de o galerie comercială unde toți furnizorii sunt locali. Infrastructura magazinelor Kaufland permite clienților să obțină o experiență plăcută la cumpărături. Am investit nu doar în infrastructură, ci și în oameni buni ce sunt angajați la Kaufland, proiecte de responsabilitate socială și în dezvoltarea relațiilor cu producătorii locali. Este o investiție într-un viitor mai bun al nostru, al tuturor”, a menționat Cristina Aramă, PR Manager Kaufland Moldova.

Magazinul Kaufland amplasat în sectorul Botanica este dotat cu aparat de reciclare TOMRA pentru 3 tipuri de plastic. Totodată, în parcările Kaufland sunt disponibile stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Vinurile Made in Moldova pe rafturile Kaufland din România!

„Putem să ne mândrim cu faptul că, vinurile noastre – autohtone, datorită efortului depus, au ajuns pe rafturile magazinelor din România și urmează să fie livrate și magazinelor Kaufland din Cehia. Ne propunem să asigurăm clienții cu produse de cea mai înaltă calitate atât autohtone, cât și de import. Pentru noi, contează ca aceștia să aibă parte de tot ce-i mai bun”.

La moment, au fost create 750 de locuri de muncă, iar în următorii ani vor fi deschise alte 20 de magazine Kaufland în Republica Moldova, investițiile fiind de peste 260 de milioane de euro.

Video Agrobiznes
Video Agrobizneshttps://agrobiznes.md/productie-video
Producție video realizată de echipa Agrobiznes (P)

Citește și ›

Advertoriale