(video) Ilan Șor a ieșit din nou la rampă: Fostul primar de Orhei acuză deputații din Blocul ACUM că sunt la cheremul lui Igor Dodon

Președintele Partidului Șor, Ilan Șor, a venit cu o reacție în urma deciziei de ieri a Curții de Apel. Acesta îi acuză că justiția din Republica Moldova este acaparată de putere, iar deputații din Blocul ACUM sunt la cheremul președintelui Igor Dodon.

„Noi apreciem această acțiune ca o presiune fără precedent asupra judecătorilor. Da, Moldova fără de lege nu a văzut. Eu vreau să mă adresez acum la deputații Blocului ACUM, voi ați devenit nu doar servitorii lui Igor Dodon, voi ați declarat că aveți principii, ați ajutat un om care a decis să acapareze această țară. În curând RM va deveni țara lui Dodon”, a declarat acesta într-un video pe pagina sa de Facebook.

„Dragi colegi, nu vă bucurați de ceea ce se întâmplă astăzi cu noi. Un vechi proverb spune: „armeni, apărați-i pe evrei. După ce vor fi exterminați ei, se vor lua de voi”. De aceea, îndemn astăzi toată opoziția să recunoască că în Republica Moldova s-a instaurat un regim totalitar care supune opoziția unor presiuni dure, fără precedent, care nu a făcut nimic pentru oameni, dar distruge această țară. Iată de ce, vă îndemn să vă ridicați imediat în apărarea țării, să nu vă mai supuneți celui care a decis să devină țar. Noi nu suntem monarhie, dar o democrație. Și să-ți bați joc de oameni și să bagi la închisoare concurenții electorali doar pentru că nu-ți convin este deja anormal”, a conchis Ilan Șor.

Reprezentanții Blocului ACUM și președintele Igor Dodon nu au venit cu o reacție în urma acuzațiilor aduse.

UNIMEDIA amintește că, ieri, Curtea de Apel a menținut decizia Judecătoriei Ciocana, prin care a emis un mandat de arestare la domiciliu pentru 30 de zile, pentru Marina Tauber.

Deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova au rămas fără imunitate parlamentară la data de 16 septembrie. Cele două deputate au fost reținute de ofițerii CNA în aceeași zi. Ulerior, Tauber a primit mandat de arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile, iar Apostolova, care se află în continuare la spital, se află sub control judiciar.


Pub