Reacția Partidului Șor la acuzațiile lui Octavian Țîcu: Își face PR pe seama liderului nostru

„Declarația deputatului Octavian Țîcu în care cere interzicerea utilizării imaginii liderului formațiunii, deputatul Ilan Șor, în campania electorală a candidaților partidului, este nimic altceva decât un element al propriei campanii electorale și o tentativă de a-și face PR pe seama unei personalități cunoscute”, se menționează într-un comunicat al formațiunii.

Foto: UNIMEDIA

„Domnul Țîcu nu are niciun drept să facă presiuni asupra organelor puterii locale, în acest caz fiind vorba de Primăria capitalei, și, cu atât mai mult, asupra Comisiei Electorale Centrale. Statutul de deputat nu-i oferă acest drept, și nici dreptul la calomnie, ca să substituie justiția numind alte persoane criminali, sau să le dicteze oponenților forma și conținutul campaniei electorale”, punctează reprezentanții Partidului Șor.

„Înțelegem că ocupându-se cu boxul și filologia, lui Octavian Țîcu îi rămâne puțin timp pentru a-și spori cunoștințele juridice. De aceea, îi propunem să evite declarațiile publice, care îl pun într-o lumină proastă și chiar pot deveni subiectul unei cereri de chemare în judecată. Totuși, el își reprezintă alegătorii, cetățeni ai Republicii Moldova, și ar trebui să o facă în mod destoinic”, se mai adaugă în comunicat.

Reamintim că Octavian Țîcu a anunțat, astăzi, că în calitate de deputat și candidat la funcția de primar general al municipiului Chișinău, solicită organelor de justiție și procurorului general interimar, Comisiei Electorale Centrale, Primăriei Chișinău și Guvernului, investigarea circumstanțelor în care Ilan Șor apare pe bannerele electorale, alături de candidații la alegerile locale din partea formațiunii sale.


Pub