Ruslan Codreanu a contestat decizia CECC de a nu-l înregistra în campania electorală. „Nu cedăm, vom merge în toate instanțele.”

Ruslan Codreanu a depus azi contestația la CEC pentru anularea deciziei Consiliului Electoral de Circumscripție Chișinău, prin care a fost exclus din cursa pentru șefia capitalei.

Foto: UNIMEDIA

„Nu cedăm, vom merge mai departe în toate instanțele, ca să apărăm drepturile noastre. Nu sunt foi pe care poți să le tai pur și simplu cu creionul, sunt oameni în spate, oameni care vor o schimbare, care nu vor să mai audă despre politic și oameni care cred”, a declarat Ruslan Codreanu.

Acesta consideră că are toate șansele să fie înregistrat în campania electorală, care va dura până pe 19 octombrie: „Pentru noi fiecare zi este importantă. Regret că suntem purtați pe drumuri, în loc să venim la oamnei să le spunem cum vedem noi dezvoltarea orașului prezentăm alegătorilor programului nostru”.

În opinia fostului primar interimar al capitalei, candidatura sa ar fi incomodă pentru mai multe partide: „Sunt incomod ca și candidat independent și asta pe de o parte mă și amuză, că reprezint o amenințare pentru structuri și partide care au și resurse financiare. Un singur om cu susținători pe Facebook și rude în spate este atât de boicotat. Eu am știut că va fi greu, dar nu m-am așteptat la atâta boicot și rezistență”.

Reamintim că la 26 septembrie, Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău a anulat 1.200 de semnături din cele 10.454 adunate de Ruslan Codreanu pentru a se înscrie în calitate de candidat independent la Alegerile Locale din 20 octombrie.


Pub