(video) Premieră: Noul ABT Audi A1 „1 of 1”

Daniel Abt, pilot german de curse care actualmente participă în Formula E şi feciorul lui Hans-Jürgen Abt, proprietarul şi şeful ABT Sportsline, arată lumii o maşină personalizată care şi-a făcut-o cu ajutorul atelierului de tuning.

Automobilul are sub capotă un motor ce produce peste 400 de CP şi un kit exterior aerodinamic custom, care nu arată decât spectaculos pe o astfel de compactă cum este noua generaţie Audi A1.

Foto: autoblog.md

Din informaţiile făcute publice, aflăm că designul exterior al automobilului, în particular pattern-ul geometric, a fost realizat într-un design „polygon split” de către Erik Aleksanjan, acelaşi om care i-a făcut extremul RS 6 Avant schiorului Jon Olsson.

Compacta a mai primit un nou kit exterior aerodinamic, complet din elemente noi precum bare de protecţie, praguri laterale, aripi, splitter, difuzor, corpuri ale oglinzilor retrovizoare şi alte inserţii. La acestea se adaugă şi un spoiler uriaş pe hayon, dar şi o capotă fragmentată cu mai multe prize de aer, ambele părţi fiind realizate din fibră de carbon. Află mai multe şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD


Pub