image
Sursa foto: captură video

Ruslan Codreanu nu a fost înregistrat în cursa electorală; Au fost depistate mai multe încălcări; „Vom ajunge în instanță”

Ruslan Codreanu nu a fost înregistrat în cursa electorală. CECEM Chișinău a refuzat să-l înregistreze pe Ruslan Codreanu în calitate de candidat independent la funcția de primar al capitalei.

Potrivit CECEM Chișinău, în listele cu semnături depuse de Codreanu s-ar fi depistat mai multe încălcări.

Ruslan Codreanu a menționat că va contesta decizia CECEM Chișinău și o va ataca în instanță, menționând că el a colectat cinstit și conform legii cele peste 10.000 de semnături.

„ Nu au validat 1200 de semnături, invoncând tot felul de motive subiective și ilegale după părerea mea. Am fost boicotați tot acest timp. Poate sunt anumite erori umane, greșeli de tipar. A fost greu să colectezi semnături, cerând oamenilor date cu caracter personal, într-o țară în care lipsa de încredere a atins cote maxime. Mulți oameni refuzau să ofere seria de la buletine, nu uitați că aceste semnături au fost colecționate prin parcuri, oameni scriind din picioare. Cu siguranță greșeli au fost. Dar nu 1200 de semnături.. 100, 200, hai 300.. Dar 1200?”, a spus Codreanu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: