(video) 600 de țigări și 160 de litri de produse alcoolice, depistate la Piața Centrală

Un grup de persoane care se ocupau cu comercializarea și contrafacerea produselor alcoolice și de tutungerie la Piața Centrală, au fost deconspirate de către forțele de ordine. Poliția a confiscat produse de contrabandă, care s-au dovedit a fi în valoare de peste 20 de mii de lei.

Grupul de persoane a fost demascat de către oamenii legii în urma măsurilor de prevenire şi combatere a traficului ilicit de mărfuri, precum şi contrafacerea băuturilor alcoolice pe teritoriul capitalei.

Astfel, a fost deconspirată activitatea unui grup de persoane care se ocupau cu contrafacerea și comercializarea produselor alcoolice și de tutungerie pe teritoriul mun. Chișinău, în urma descinderii oamenilor legii cu verificări în adiacentul ÎM „Piața Centrală”. Acolo, au depistat atât băuturile alcoolice cât și produse de tutungerie fără acte de proveniență și timbru de acciz.

Totodată în urma verificărilor, polițiștii au ridicat 600 de țigări și 160 litri de produse alcoolice.

Potrivit Direcției de Poliție Chișinău, toate probele au fost ridicate şi depozitate până la decizia instanţei de judecată.

Valoarea estimativă a produselor alcoolice și de tutungerie depistate și ridicate de forțele de ordine, constituie 20 500 lei.

Poliția capitalei continuă investigarea tuturor circumstanţelor cât și persoanele implicate.


Pub