(video) Ford şi-a actualizat cel mai mare SUV, primind şi echiparea de top King Ranch

Cu scopul de a continua satisfacerea cererii în creștere pentru Ford Expedition, producătorul dezvăluie două noi versiuni pregătite odată cu actualizările pentru gama anului 2020. Prima este o ediţie limitată şi de top numită King Ranch®, iar a doua este cea mai superioară – Platinum – acum modernizată cu materiale noi și finisaje high-end.

Foto: autoblog.md

SUV-urile mari continuă să fie favoriţi printre clienții din SUA. Cifrele din ianuarie – sfârşit de august 2019 au arătat vânzări a modelului cu 56% mai bune decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, marcând astfel cel mai de succes rezultat într-o perioadă de opt luni, pentru un singur model, din ultimii peste 10 ani. Adăugarea unei noi versiuni King Ranch (denumirea care o poartă şi cea mai mare fermă din Texas) își propune să se bazeze pe acest succes.

Astăzi, aproximativ unul din cinci cumpărători de Expedition optează pentru versiunea de top Platinum, în timp ce aproximativ șase din 10 alege fie un Expedition Platinum sau Limited. Cu Expedition King Ranch, care a debutat pentru prima dată în 2005, după ce a apărut Ford F-Series King Ranch în 1999, varietatea este acum şi mai mare. Continuarea cu detalii şi preţ, pe AutoBlog.MD


Pub