(stop cadru) Andrian Candu, către Guvernul Sandu: „Am impresia că întreaga echipă a Guvernului a plecat cu pluta”

Fostul președinte al Parlamentului spune că întregul Guvern Sandu este „dus cu pluta”. Asta după ce Maia Sandu a început prezentarea raportului de activitate de 100 de zile cu o metaforă în adresa Guvernului.

„Acest raport de 100 de zile de activitate, de fapt din punct de vedere a realizărilor și din punct de vedere a prezentării este cel mai prost raport din toate guvernele care au fost în Republica Moldova.

Cetățenii Republicii Moldova nu au nevoie de metafore, cetățenii Republicii Moldova au nevoie de rezultate. Ați tot vorbit în prezentare că ați plecat cu barca. Și, să-mi fie mie iertată această obraznică exprimare, dar am impresia că întreaga echipă a Guvernului a plecat cu pluta, dar nu cu barca”, a declarat astăzi Andrian Candu, raportul de activitate de 100 de zile al Guvernului Sandu.

Ulterior, Candu a venit cu mai multe exemple cu persoane simple, care, potrivit lui Candu cer salarii mai mari, drumuri bune și un trai decent.

UNIMEDIA amintește că pe 24 septembrie Maia Sandu a prezentat raportul de activitate pentru 100 de zile de mandat. Prim-ministra a început discursul printr-o metaforă, în care a comparat situația Republicii Moldova cu „o corabie în derivă”.

„La 8 iunie 2019, un val al istoriei ne-a aruncat pe o corabie în derivă, ce plutea printre stânci, gata în orice clipă să se scufunde. Cei câțiva saci cu merinde și un butoi pe jumătate cu vin erau închise într-o cămară, a cărei cheie fusese furată de șeful șobolanilor, care puseseră stăpânire pe vas”, a spus Maia Sandu.


Pub