(video) Ford şi-a actualizat cel mai mare SUV, primind şi echiparea de top King Ranch

Cu scopul de a continua satisfacerea cererii în creștere pentru Ford Expedition, producătorul dezvăluie două noi versiuni pregătite odată cu actualizările pentru gama anului 2020. Prima este o ediţie limitată şi de top numită King Ranch®, iar a doua este cea mai superioară – Platinum – acum modernizată cu materiale noi și finisaje high-end.

SUV-urile mari continuă să fie favoriţi printre clienții din SUA. Cifrele din ianuarie – sfârşit de august 2019 au arătat vânzări a modelului cu 56% mai bune decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, marcând astfel cel mai de succes rezultat într-o perioadă de opt luni, pentru un singur model, din ultimii peste 10 ani. Adăugarea unei noi versiuni King Ranch (denumirea care o poartă şi cea mai mare fermă din Texas) își propune să se bazeze pe acest succes.

Astăzi, aproximativ unul din cinci cumpărători de Expedition optează pentru versiunea de top Platinum, în timp ce aproximativ șase din 10 alege fie un Expedition Platinum sau Limited. Cu Expedition King Ranch, care a debutat pentru prima dată în 2005, după ce a apărut Ford F-Series King Ranch în 1999, varietatea este acum şi mai mare.

Modelul într-o astfel de versiune are un stil unic atât în interior, cât și în afară. Grila de radiator, pragurile laterale exterioare acţionate electric, pseudo difuzorul din bara de protecţie spate cu o husă pentru cârligul de remorcare, railings-urile de pe acoperiş şi corpurile oglinzilor retrovizoare, toate finisate în nuanţa Stone Gray, îl vor distinge imediat ca fiind un King Range. Alte evidențieri exterioare bare de protecţie superioare vopsite în culoare caroseriei, în timp ce partea lor inferioară este la fel în Stone Grey, jante din aluminiu de 22 de inci şi mai multe insigne/logouri King Ranch.

În habitaclu, utilizarea de piele premium Del Rio se întinde pe toate cele trei rânduri de scaune şi nu doar. Tapiţeria se regăseşte pe bord, tunel central, cotieră centrală, panourile interioare ale uşilor, volan, etc, iar cusăturile realizate sub model împletit Kingsville sunt menite să adauge satisfacere la atingerea suprafeţelor. Un contrast este asigurat şi de consola centrală care este finisată cu lemn Ziricote.

Logoul King Ranch se regăseşte nu doar pe cotiera centrală lată, ci şi pe orice scaun din toate cele trei rânduri. Cele din al doilea rând sunt individuale, au tapiţerie perforată şi pot fi rabatate electric.

Ca și în cazul versiunii/nivelului de echipare Platinum, King Ranch vine standard cu suita de asistenţi electronici de siguranţă şi protecţie Ford Co-Pilot360, suspensie cu amortizoare adaptive controlate continuu, sistem de camere la 360 de grade cu vedere divizată și dispozitive de spălare a celei frontale şi posterioare, oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electric şi încălzite (cu indicatori de direcţie), proiectoare LED de securitate (integrate sub oglinzi), şi o oglindă retrovizoare laterală de partea şoferului care are funcţie automată anti orbire.

Modelul Expedition King Ranch este disponibil atât cu un ampatament standard, cât şi cu unul extins. Preţul de start porneşte în SUA de la 74.290 de dolari.

Cât priveşte modelul Expedition Platinum, acesta a fost actualizat cu noi jante de 22 de inci şi noi finisaje premium. Upgrade-uri cu piele evidențiază interiorul, inclusiv pe partea superioară a planşei de bord. Scaunele din rândul doi şi trei la fel pot fi tapiţate cu piele perforată şi matlasată. Alte opţiuni includ scaune frontale multi-contur cu funcţie Active Motion pentru masaj şi volan acoperit cu piele Wollsdorf prinsă de cusături Pecan.

În plus față de portbagajul său spaţios și capacitatea de remorcare excepțională, SUV-ul are la bord şi tehnologii moderne. Mai multe vin acum standard, inclusiv FordPass Connect™ cu hotspot Wi-Fi 4G LTE pentru până la 10 dispozitive mobile. Sistemul multimedia SYNC 3 este, de asemenea, inclus şi dispune de compatibilitate cu Apple CarPlay și Android Auto.

Standard este şi suita Ford Co-Pilot360, oferind funcții de asistență pentru șofer cum ar fi asistența prealabilă coliziunii cu frânare de urgență automată și detectarea pietonilor, avertizare în caz de coliziune frontală și suport dinamic pentru frâne, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte cu alertă Cross-Traffic, un sistem de păstrare în banda de rulare, etc. Camera video spate integrată este oferită şi cu un spălător al lentilei, iar farurile full LED conţin sistem de comutare automată a fazei lungi.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/