Curtea de Apel va examina astăzi măsurile dispuse de Judecătoria Chișinău în privința deputatelor Marina Tauber și Reghina Apostolva

Magistrații Cuții de Apel Chișinău vor examina astăzi, 25 septembrie, recursul procurorilor anticorupție privind măsurile privative de libertate aplicate de Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, în privința deputatelor Șor, Marina Tauber și Reghina Apostolva.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, măsurile dispuse de Judecătoria Chișinău în privința deputatei Marina Tauber, ce a fost plasată în arest la domiciliu, și Reghinei Apostolva - plasată sub control judiciar, ar putea fi schimbate.

Procurorii anticorupție solicită ca Marinei Tauber să i se aplice arest preventiv în izolator pe un termen de 30 de zile, și arest la domiciliu pentru deputata Reghina Apostolva.

UNIMEDIA amintește că în cadrul ședinței Parlamentului de luni, 16 septembrie, deputatele Marina Tauber și Reghina Apostolova au rămas fără imunitate parlamentară. Astfel, Tauber a primit mandat de arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile, iar Apostolova - plasată sub control judiciar.

De menționat că din fracțiunea parlametară a Partidului Șor patru deputați au rămas fără imunitate. Este vorba despre Petru Jardan, Ilan Șor, Marina Tauber și Reghina Apostolova.

Astfel, din fracțiunea ȘOR, doar trei deputați mai au imunitate parlamentară. Aceștia sunt Denis Ulanov, Vadim Fotescu și Igor Himici.


Pub