Cum a fost la prima ediţie AutoBlog.MD Street Show: Reportaj Foto, partea II

Încă nu putem uita prima ediţie a AutoBlog.MD Street Show, cel mai tare eveniment auto al anului 2019, desfăşurat în Chişinău chiar în weekend-ul trecut.

Ne-am bucurat să vedem prezenţa câtorva mii de oameni, a feţelor curioase, dar şi a zâmbetelor de copii, toate acestea pe lângă o serie de maşini frumoase.

Foto: autoblog.md/Victor Daniliuc

Cei care nu au fost trebuie să cunoască că am reuşit să aducem în Piaţa Marii Adunări Naţionale circa 100 de vehicule şi considerăm că fiecare oaspete şi-a găsit o maşină favorită, fie că este sport, pentru familii, premium, clasică, retro, SUV, vehicul pentru off-road sau cele destinate intervenţiilor în situaţii excepţionale. Tot acolo vizitatorii au putut afla detalii interesante despre unele automobile unice chiar de la proprietarii acestora.

Fiecare a plecat cu o impresie bună şi pentru ca să vă convingeţi de acest lucru vă invităm să admiraţi momentele surprinse de către fotograful Victor Daniliuc într-o galerie completă din peste 100 de imagini pe AutoBlog.MD! Tot astăzi publicăm şi reportajul video cu sumarul evenimentului. Staţi aproape!


Pub