(video) Promisiuni electorale 2019. Vladimir Cebotari: „Noi vom face fapte bune și pentru Chișinău”

Fracțiunea Partidului Democrat din Republica Moldova și-a lansat candidatul pentru Primăria municipiului Chișinău, Vladimir Cebotari. Dânșii au ales să desfășoare conferința la piatra de temelie a Chișinăului. În cadrul conferinței de lansare în campania electorală din 20 octombrie 2019, Vladimir Cebotari a făcut un șir de promisiuni pentru chișinăiueni în vederea îmbunătățirii calității vieții acestora, dacă va fi ales primar.

Foto: captură video/facebook

Vladimir Cebotari a promis chișinăuienilor „drumuri bune, aer curat, infrastructură bine dezvoltată, trafic fluidizat, spații verzi și bine aranjate în fiecare sector al capitalei.”

De asemenea, candiatul PDM a precizat că „va realiza programe de stimulare economică a Chișinăului, vor rezolva probleme ce ține de educația preșcolară, iar pentru persoanele în etate vor fi create activități de intergrare a acestora. Astfel, va fi inclus serviciul de controlor social, care va raporta anumitor centre create despre problemele apărute în sectorul în care trăiesc.”

„Noi credem că o echipă onestă va face toate aceste lucruri pentru Chișinău. Nu putem lăsa Chișinăul pe mâna unor aventurieri politici. Noi vom face fapte bune și pentru Chișinău,” a conchis Vladimir Cebotari.

Potrivit lui Dumitru Diacov, „Partidul Democrat nu a ales întâmplător această locație. Așa cum ne aflăm la piatra de temelie a orașului Chișinău, așa acești oameni au stat la piatra de temelie a PDM-ului și al pluralismului politic din Republica Moldova”


Pub