(video) Ultima expediţie Lamborghini Avventura a dus un convoi de Huracan EVO deasupra Cercului Arctic

Norvegia a devenit cea mai recentă destinație pentru Lamborghini Avventura, seria expedițiilor Lamborghini organizate pentru a descoperi cele mai spectaculoase locuri și drumuri din lume.

După Andaluzia, Transilvania, fiordurile norvegiene și Islanda, Lamborghini Avventura s-a întors în Norvegia, de data aceasta concentrându-se pe insulele Lofoten, o destinație unică pentru a testa dinamismul noului Huracan EVO.

Foto: autoblog.md

Această călătorie incredibilă a văzut șapte Lamborghini Huracan (însoţite de două Urus) care rulau printr-un arhipelag de insule legate de tuneluri și drumuri care par să plutească pe apă, cu poduri pitorești, stânci și munți, toate formate din cele mai vechi roci din Europa.

Acest peisaj neatins dincolo de Cercul Arctic (Polar), sculptat de glaciație, prezintă alternanțe spectaculoase de peisaje, unde vârfurile cedează câmpiei de coastă spălate de apele cristaline. Este un loc care își sărbătorește natura: vulturii de mare, balenele, orcile și peştii cod, făcând insulele Lofoten unul dintre cei mai mari producători de pește. Continuarea pe AutoBlog.MD


Pub