(video) Candidatul PPEM pentru șefia capitalei, Dumitru Țîra, s-a lansat în cursa electorală: „Vă îndemn să zâmbiți, deoarece pentru restul am plătit”

Candidatul PPEM pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, Dumitru Țîra, s-a lansat astăzi în cursa electorală. Concurentul electoral susține că „prima și principala prioritate vor fi oamenii, ei sunt cea mai mare valoare a Chișinăului și întregii țări”.

Foto: captură video

„Orașul Chișinău este despre oameni, despre oamenii frumoși, diferiți, deosebiți care sunt tot timpul ignorați. Trebuie să construim un oraș frumos, de care să ne mândrim și bucurăm. Prima și principala prioritate vor fi oamenii, ei sunt cea mai mare valoare a Chișinăului și întregii țări. Biroția și corupția trebuie lichidată și sancționată. Ne-am săturat de cumătrism și scuze. În 20 de ani am ajuns să trăim într-un oraș urât, să ne fie rușine de oaspeții care vin, de drumuri, troleibuze, clădiri. Nu mai vreau așa. Totul cu ce se laudă politicenii sunt din banii noștri. Suburbiile nici nu se simnt ca parte a Chișinăului. Și oamenii din suburbii au nevoie de condiții. Vă îndemn să zâmbiți, deoarece pentru restul am plătit”.

UNIMEIDA amintește că președintele interimar al PPEM, Eugen Sturza, a declarat că formațiunea care o conduce se va implica activ în alegerile locale din octombrie, în cel puțin 10 centre raionale, pentru a oferi vot de blam actualei guvernări.


Pub