Atac cu bombă în Turcia
Externe 25 septembrie 2019, 16:35 | 957

Cinci oameni au fost răniți într-un oraș din sudul Turciei, după ce un autocar ce transporta poliţişti a fost ţinta unui atac cu bombă. Amănunte - în următorul grupaj de știri.

TURCIA Atentatul s-a produs în oraşul turcesc Adana. Potrivit autorităților locale, explozia a fost provocată de un dispozitiv artizanal și a vizat un autobuz plin cu militari. Răniţii au fost transportaţi cu ambulanţele la spitalele din apropiere, dar viața lor nu este în pericol, scrie presa de la Ankara. Atacul nu a fost revendicat, deocamdată, de nicio grupare.

PAKISTAN Cel puţin 24 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 450 au fost rănite în urma seismului produs marţi în nord-estul Pakistanului. Noul bilanț a fost anunțat de autoritățile locale, care au precizat că operaţiunile de salvare sunt încă în desfăşurare. Cutremurul de 5,2 a dărâmat locuinţe şi magazine şi a fisurat zeci de şosele. Mișcarea tectonică a fost resimţită şi în New Delhi, capitala Indiei, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

STATELE UNITE Peste cinci tone de cocaină, în valoare de 165 de milioane de dolari, au fost descoperite de Paza de Coastă americană într-un submarin improvizat. Nava avea 13 metri și a fost găsită în Oceanul Pacific. Paza de Coastă a capturat așa-zisul submarin cu ajutorul forțelor columbiene. Patru bărbați aflați la bord au fost reținuți pentru trafic de stupefiante. 

Opinia ta contează. Comentează!