Cum a fost la prima ediţie AutoBlog.MD Street Show: Reportaj Foto, partea II

Încă nu putem uita prima ediţie a AutoBlog.MD Street Show, cel mai tare eveniment auto al anului 2019, desfăşurat în Chişinău chiar în weekend-ul trecut. Ne-am bucurat să vedem prezenţa câtorva mii de oameni, a feţelor curioase, dar şi a zâmbetelor de copii, toate acestea pe lângă o serie de maşini frumoase.

Cei care nu au fost trebuie să cunoască că am reuşit să aducem în Piaţa Marii Adunări Naţionale circa 100 de vehicule şi considerăm că fiecare oaspete şi-a găsit o maşină favorită, fie că este sport, pentru familii, premium, clasică, retro, SUV, vehicul pentru off-road sau cele destinate intervenţiilor în situaţii excepţionale. Tot acolo vizitatorii au putut afla detalii interesante despre unele automobile unice chiar de la proprietarii acestora.

Fiecare a plecat cu o impresie bună şi pentru ca să vă convingeţi de acest lucru vă invităm să admiraţi momentele surprinse de către fotograful Victor Daniliuc. Tot astăzi publicăm şi reportajul video cu sumarul evenimentului. Staţi aproape!

Vezi şi: Cum a fost la prima ediţie AutoBlog.MD Street Show: Reportaj Foto, partea I

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/