Un nou program de tuning pentru Audi A6, A7 şi Q8: Câte 408 CP şi 550 Nm de la ABT Sportsline

Noile Audi A6, A7 și Q8 sunt trei mașini premium cu o serie de caracteristice diferite, dar fiecare disponibil cu motorul TFSI de 3.0 litri care produce standard 340 de CP şi 500 Nm de cuplu. Sună destul de atrăgător această ofertă, însă atelierul de tuning ABT Sportsline poate schimba aceste cifre destul de simţitor.

Foto: autoblog.md

Totul poate deveni posibil doar printr-o intervenţie cu un kit ABT Power, care presupune aplicarea unei unităţi electronice de control custom a motorului – ABT Engine Control (AEC). Rezultatul este o creştere a puterii totale de la 340 la 408 CP şi a cuplului de la 500 la 550 Nm. Acest upgrade este compatibil doar cu maşinile certificate WLTP şi care au un filtru de particule.

Mai mult, este disponibilă şi o versiune mai superioară a acestui AEC, care duce puterea până la 425 de CP, în timp ce cuplul rămâne la acelaşi nivel – 550 Nm. Însă aceasta este valabilă pentru maşinile care au fost înregistrate pentru prima dată înainte de 31.08.2018 şi nu aveau un filtru de particule. Află mai multe detalii AICI.


Pub