Precizările IGP în cazul consilierului maltratat de la Căușeni: A fost chestionat suspectul în comiterea faptei

Inspectoratul General de Poliție a venit cu câteva precizări în cazul consilierului Partidului Democrația Acasă din Căușeni, Vladimir Cernous, ce a fost bătut în acest weekend, iar de cele întâmplate victima aduce acuzații familiei deputatului Partidului Democrat (PDM), Grigore Repeșciuc.

Foto: UNIMEDIA

Astfel, Poliția din Căușeni a fost sesizată de un bărbat precum că pe o stradă din oraș, se bat mai multe persoane.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că însuşi apelantul este maltratat, având hemoragie de sânge în regiunea frontală, iar în stradă nu era nimeni.

Imediat polițiștii l-au transportat pe bărbat la spital. Totodată, din discuțiile cu victima, acesta a declarat poliţiei că a fost maltratat de către vecinul său pe teritoriul azilului pentru câini situat în extravilanul orașului Căuşeni, unde a fost chemat la o zi de naștere.

În cadrul investigaţiilor efectuate, a fost chestionat suspectul în comiterea faptei, care a declarat poliţiei, că pe victimă o cunoaşte de mult timp, locuiesc în vecinătate și că între ei există un conflict mai vechi.

Suspectul a declarat că a lovit victima, acţionând de unul singur, fără implicarea altor persoane, ambii fiind în stare de ebrietate avansată.

Acesta a mai spus că, la acea zi de naștere au fost mai multe persoane, aproximativ 10 la număr. La finisarea serbării, după ce invitaţii au plecat, între victimă şi suspect s-a iscat un conflict. Ambii au ieşit afară, unde de la început a fost o îmbrânceală, apoi suspectul l-ar fi aruncat peste cap, după spate, cauzându-i victimei o plagă în regiunea frontală.

Cazul a fost înregistrat. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele pentru a lua o decizie legală.


Pub