(video) Măcel cu bâte şi scaune între suporterii Dinamo şi Poli, în Timişoara

Zeci de suporteri dinamoviști au fost surprinși în timp ce se băteau cu niște susţinători ai echipei Poli Timişoara, în centrul oraşului. Jandarmii și poliţiştii au intervenit pentru a calma situația, transmite Opinia Timișoarei.

Înarmați cu bâte și curele, dar și cu scaune luate de la terasele din zonă, fanii au declanșat un adevărat măcel, dar susțin că ar fi fost provocați de niște suporteri poliști și că ar fi fost nevoiți să riposteze.

Primii care au intervenit au fost polițiștii locali, asupra cărora agresorii au aruncat cu lemne, pietre și sticle. La scurt timp au venit și jandarmii, pentru a potoli spiritele.

„Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capotă, pe mașină, erau într-o stare de turbare, ca să zic așa. Erau sălbatici, se loveau unii pe alții, între ei, nu știu care, cui aparțineau. Erau două persoane pe capotă care-și cărau pumni în cap, în spate, în stomac, care cum puteau”, a povestit un timișorean care s-a nimerit în calea suporterilor.

Suporterii dinamoviști susțin că erau în trecere prin Timișoara când ar fi fost atacați de câțiva fani timișoreni, iar odată cu apariția oamenilor legii, ultimii ar fi dispărut.


Pub