Un tânăr de 18 ani a murit după ce a fost împușcat de către tatăl său
Social 24 septembrie 2019, 15:44 | 1793

Tragedie într-o familie din raionul Hâncești. Un băiat de 18 ani a fost împușcat cu o armă de vânătoare chiar de către tatăl său. Urmează detalii.

Nenorocirea a avut loc ieri în satul Cărpineni. Potrivit poliției, în jurul orei 19, capul familiei, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a intrat în conflict cu fiul său, de 18 ani, apoi a scos pușca de vânătoare și a tras în băiat. Tânărul a murit pe loc. S-a constatat că arma era deținută ilegal. A fost pornită urmărirea penală, iar bărbatul a fost reținut.

Mai mulți pasageri, care circulau ieri, cu un microbuz de pe linia Cahul - Soroca, au fost nevoiți să sară din mers din vehicul după ce șoferul acestuia a ieșit să discute cu un alt conducător auto, fără să oprească definitiv mașina sa. Maxi-taxiul a pornit singur și a ajuns într-un șanț. Unii dintre pasageri au sărit din el, iar alții au încercat să-l oprească. La fața locului a venit o ambulanță, care a acordat îngrijiri medicale celor care au avut nevoie, scrie portalul gagauzinfo.md. Cauza incidentului ar fi un conflict dintre cei doi conducători auto. Ei s-au luat la ceartă în trafic pentru că șoferul microbuzului de linie i-ar fi reproșat celui de-al doilea că îi ia călătorii care stau pe marginea drumului. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie