(video) Un şofer a fugit de un poliţist pe bicicletă chiar în centrul Chişinăului! Cum şi unde s-a întâmplat totul

Unul dintre poliţiştii brigăzii care folosesc biciclete pentru a patrula străzile oraşului Chişinău s-a pomenit într-o situaţie periculoasă şi în acelaşi timp jenantă. În această după amiază pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni ar fi fost târât pentru câteva secunde de un şofer care a fugit de la faţa locului, după cum afirmă un martor ocular.

Cel mai probabil omul legii s-a apropiat de maşina care staţiona neregulamentar pentru a-l sancţiona pe conducător sau cel puţin pentru a i se face o observaţie, însă atunci când ultimul l-a observat pe primul, în scurt timp a apăsat acceleratorul până în podea şi a dat bir cu fugiţii.

Neavând un mijloc de transport corespunzător pentru a reacţiona prompt, poliţistul a urcat pe bicicletă şi a pornit într-o urmărire, însă ce s-a întâmplat mai departe după ce ambii au virat la dreapta pe artera centrală a capitalei nu putem şti. Şoferul automobilului de culoare albă va risca o amendă în cazul în care numărul lui de înmatriculare a fost memorat de reprezentantul forţelor de ordine.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi: (video) Urmărire în raionul Orhei. Şoferul, după ce a fost oprit, s-a închis în maşină

Vezi şi: (video) Un polițist japonez pe bicicletă a ajuns din urmă și a amendat șoferul unui Lamborghini

Vezi şi: (foto) Poliţia estoniană i-a găsit bicicleta unei femei după 14 ani de căutări

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/