/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Încă un deputat PDM este gata să renunțe la mandat pentru funcția de primar

missing
24 septembrie 2019, ora 20:28

Deputatul democrat Alexandru Botnari s-a înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Hâncești. Acesta este candidatul Partidului Democrat la alegerile locale din 20 octombrie.

Botnari este gata să renunțe la mandatul de deputat și să revină la cârma orașului Hâncești pe care l-a condus timp de 16 ani.

La fotoliul de parlamentar este gata să renunțe și democratul Grigore Repeșciuc care vrea să revină în funcția de primar al orașului Căușeni. Acesta a comentat anterior că, odată ce Partidul Democrat a ajuns în opoziție, nu mai poate contribui la creșterea bunăstării populației din circumscripția uninominală Nr. 35, acolo unde a câștigat alegerile parlamentare în februarie 2019.

La alegerile locale din 20 octombrie participă și deputata PDM, Elena Bacalu, care candidează pentru funcția de consilier al municipiului Cahul.

Un actual deputat democrat candidează la funcția de consilier local. Va renunța la mandatul din Parlament?

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram