image
Sursa foto: INP

Bilanțul INP: În acest weekend s-au produs 24 de accidente rutiere grave; Șase persoane au murit

Circa 50 de șoferi au fost prinși beți la volan în acest weekend, informează Inspectoratul Național de Patrulare. Din cauza nerespectării Regulamentului Circulației Rutiere s-au produs 24 de accidente rutiere grave, soldate cu șase persoane decedate și 26 traumatizate.

În acest weekend, în timpul supravegherii traficului rutier și a ordinii publice, inspectorii de patrulare au depistat în trafic peste 800 de încălcări rutiere.

Din cauza nerespectării Regulamentului Circulației Rutiere s-au produs 24 de accidente rutiere grave, soldate cu șase persoane decedate și 26 traumatizate. INP precizează că șapte accidente au fost ciocniri, cinci tamponări de pieton, urmate de tamponări în obstacol și inversări.

Totodată, polițiștii au reușit să înlăture de la volanul mașinii 50 de șoferi care conduceau în stare de ebrietate. Peste 470 de conducători auto au depășit limita de viteză, 113 de șoferi nu au respectat indicatoare de semnalizare rutieră şi de acordare a priorităţii de trecere, iar alții 57 au încălcat regulile de oprire şi neacordarea de prioritate pietonilor.

Inspectoratul Național de Patrulare reamintește că regulile de circulație sunt stabilite pentru a fi respectate, iar cei care nu se vor supune legislației și vor expune participanții la trafic pericolului vor fi sancționați.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: