Game of Thrones, desemnat cel mai bun serial dramatic la Primetime Emmy 2019

„Game of Thrones" a fost desemnat cel mai bun serial dramatic la cea de-a 71-a ediţie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, ce a avut loc în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles, informează AFP şi Reuters, scrie agerpres.ro.

Foto: https://news.abs-cbn.com

La această categorie au fost nominalizate serialele „Better Call Saul", „Bodyguard", „Game of Thrones", „Killing Eve", „Ozark", „Pose", „Succession" şi „This Is Us".

În 2018, la această categorie s-a impus serialul „Game of Thrones".

„Game of Thrones" („Urzeala Tronurilor") şi-a confirmat statutul de mare favorit la cea de-a 71-a ediţie a premiilor Emmy cu o săptămână în urmă, după ce a obţinut zece trofee la

Creative Arts Emmy Awards, o gală dedicată categoriilor tehnice şi care precede premiile Primetime Emmy - considerate un echivalent al premiilor Oscar din cinematografie. Printre cele zece distincţii acordate anul acesta popularului serial al HBO la gala Creative Arts Emmy Awards au figurat cea pentru "cea mai bună compoziţie muzicală pentru un serial" şi "cel mai bun casting al unui serial dramatic".

Superproducţia postului HBO, adaptare a romanelor scrise de George R.R. Martin, a fost favorită în acest an, cu 32 de nominalizări la premiile Emmy, cele mai multe nominalizări primite de un serial într-un singur an.

„Game of Thrones" este cel mai premiat serial din istoria galelor Emmy.

Cea de-a 71-a gală de decernare a premiilor Primetime Emmy, difuzată de postul american Fox, a avut loc duminică seară la Microsoft Theater din Los Angeles.


Pub