(audio) Bătaie cu subtext electoral la Căușeni: Un consilier de la Democrația Acasă acuză că a fost bătut de oamenii din anturajul deputatului PD, Grigore Repeșciuc

Consilierul Partidului Democrația Acasă din Căușeni, Vladimir Cernous, a fost bătut în acest weekend. În urma altercației, consilierul a fost internat în spitalul raional din Căușeni cu mai multe traumatisme. De cele întâmplate, Cernous aduce acuzații familiei deputatului Partidului Democrat (PDM), Grigore Repeșciuc. Mai mult, consilierul susține că a fost snopit în bătaie de ginerii parlamentarului. Pe de altă parte, deputatul PD, neagă acuzațiile și susține că nu are nici un grad de rudenie cu agresorii.

Foto: Partidul Democrația Acasă/facebook

Totul s-ar fi întâmplat în seara zilei de ieri, 22 septembrie, atunci când Vladimir Cernous ar fi fost invitat de către unul din ginerii lui Grigore Repeșciuc la o zi de naștere.

„Acolo, la ziua de naștere, toți ginerii și tot clanul lor infracțional care l-au creat în Căușeni, l-au luat la întrebări că de ce a candidat din partea unuia sau altuia partid. După care s-a început bătaia. L-au bătut vreo 7-8 persoane care au fost acolo, i-au spart capul, i-au rupt mandibula”, ne-a comunicat liderul organizației locale Căușeni, Veceslav Zmeu, care susține că deține informații precum că agresorii încearcă să părăsească Republica Moldova.

Totodată, Veceslav Zmeu ne-a mai declarat că cazul respectiv nu este unicul, iar „clanul lui Repeșciuc a terorizat întreg orașul”.

„Ei fac teroare în Căușeni. Este incredibil cât de speriată este lumea din Căușeni. Ei țin în teroare oamenii de afaceri, să nu să se ducă cu un alt partid. Lumea este bătută, lumea este înjurată, terorizată să nu voteze”, mai spune Zmeu.

De cealaltă parte, parlamentarul Grigore Repeșciuc neagă acuzațiile aduse în adresa familiei sale și susține că își dorește și el însuși să afle cine sunt acești agresori și regretă despre declarațiile denigratorii ale consilierului Vladimir Cernous.

„Despre cazul dat am aflat din presă. Nu am nici un grad de rudenie cu agresorii și nu știu ce incident a fost. Nu este în felul meu de a merge în campanie electorală cu atacuri. Îmi pare foarte rău de domnul Zmeu, că spune așa cuvinte murdare în adresa mea. Sunt de la PDM, avem membri, dar ce spune domnul Zmeu chiar îmi pare foarte rău. Totodată cer și vreau ca Poliția să-și facă meseria și să mă informeze și pe mine în cazul dat, iar cine este vinovat să fie pedepsit”, a declarat deputatul PDM, Grigore Repeșciuc, pentru UNIMEDIA.

Ofițera de presă a IGP, Marina Bețivu, ne-a declarat că Poliția a fost sesizată despre acest caz și se întreprind toate măsurile de investigație.

„În această noapte poliția a fost sesizată despre o bătaie la o zi de naștere. Cazul este înregistrat. Se stabilesc toate circumstanțele”, a declarat Marina Bețivu pentru UNIMEDIA.

Partidul Democrația Acasă / Sursa:Partidul Democrația Acasă/facebook


Pub