Cum a fost la prima ediţie AutoBlog.MD Street Show: Reportaj Foto, partea I

Au fost peste 5.000! Despre atâția oameni putem afirma că au ieşit din casele proprii într-o zi frumoasă de duminică, 22 septembrie 2019, pentru a vizita în Piaţa Marii Adunări Naţionale prima ediţie a AutoBlog.MD Street Show, o expoziţie a celor mai tari maşini din Republica Moldova.

Foto: autoblog.md/Igor Rotari

Au fost mai multe persoane care au auzit despre organizarea acestui eveniment, dar şi mai multe automobile decât ne-am fi aşteptat. Atracţiile au fost pe măsură şi considerăm că fiecare oaspete şi-a găsit o maşină favorită, fie că este sport, pentru familii, premium, clasică, retro, SUV, vehicul pentru off-road sau cele destinate intervenţiilor în situaţii excepţionale.

Le mulţumim tuturor sponsorilor, partenerilor media, prietenilor şi altor oameni buni pentru tot suportul oferit. Promitem ca la o următoare ediţie să fim şi mai buni!

Până pregătim şi alte materiale, vă invităm să admiraţi momentele surprinse în cadrul evenimentului de către fotograful UNIMEDIA Igor Rotari, într-o galerie foto completă publicată pe AutoBlog.MD


Pub