Șerban Huidu a criticat dur mai mulți cântăreți moldoveni: „Ce e mult strică, iar voi sunteți în exces”

Realizatorul român de radio și televiziune, Șerban Huidu a venit cu mai multe observații și critici la adresa mai multor cântăreți originari din Republica Moldova, care în opinia acestuia invadează radiourile cu piese ce au „versuri neînțelese” și „inefabile”.

Foto: https://www.paginademedia.ro

Șerban Huidu a menționat acest lucru într-o postare pe pagina sa de facebook.

„Later edit: nu am nici o treabă cu muzica de peste Prut. Dar gândiți-vă că ar fi apărut 10 Ozone la momentul când au avut succes.

Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de „întelepți” di pesti Prut.

Am difuzat, în urmă cu mulți ani, pentru prima dată în România la un post de radio important, Carla's Dreams. Acum pe toate posturile sunt motani fără voce, Irine închipuite și care urăsc bărbații, Stam ăla de dracu' îl înțelege.

Bre gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces. Marile case de producția muzicală se ghidează după ce le cer căcăcioșii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos.

Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla's Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei, el. Ăștia nu au schimbat nici măcar asta. Curajoși. Bravo”, se arată în postarea realizatorului român de radio.

Serban Huidu / Sursa:Serban Huidu/facebook


Pub