Acuzații dure la adresa lui Ion Ceban. Există premise să fie scos din cursa electorală

by D M
Distribuiti mai departe...

Candidatul socialiștilor pentru postul de primar al Capitalei utilizează ilegal marca Chișinău în publicitatea sa electorală. Acuzațiile vin din partea lui Ilian Cașu, consilier municipal din partea Partidului Nostru, care prezintă argumente concrete.

Astfel, potrivit lui Cașu, „marca este proprietatea Consiliului Municipal Chisinău (CMC). Pentru utilizarea ei candidatul are nevoie de acordul CMC, care însă nu există”, adaugă Ilian Cașu.

În aceste condiții, Cașu consideră că există premise sigure ca Ceban să fie lipsit de statutul de candidat electoral.

Iar dacă organele de drept sunt “dezoligarhizate”, atunci candidatul cu steluță în frunte trebuie scos din cursa electorală. Trebuie!, afirmă Cașu.

Anterior, Cașu a prezentat și alte derapaje ale socialiștilor în acestă campanie electorală. Potrivit lui, PSRM amenajează terenuri de joacă pentru copii pe criterii politice. Prin urmare, de banul public beneficiază doar curțile de locatari, constrânși să susțină partidul. Mai grav e că membrii PSRM forțează oamenii să ceară reabilitarea terenurilor doar prin implicarea lor.

Cu o mulțime de bani investiți, lucrul se face în grabă, necalitativ, totul pentru ca socialiștii să aibă cu ce se lăuda în campania electorală”, spune Cașu, ceea ce, mai afirmă el, „este o acțiune criminală!

În scopul amenajării terenurilor de joacă pentru copii, în 2019, CMC a aprobat 14,1 milioane lei, din care s-au valorificata doar 8,4 milioane lei.

Ilian Cașu: este criminal ce fac socialiștii. Terenuri de joacă pentru copii, amenajate în Chișinău pe criterii politice

 

 


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...