/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Dorin Chirtoacă, la lansarea în campania electorală: „Nu am concurenți în aceste alegeri”

missing
22 septembrie 2019, ora 14:16

Dorin Chirtoacă, președintele Partidului Liberal, și-a lansat candidatura pentru un nou mandat pentru Primăria municipiului Chișinău. Politicianul și-a organizat evenimentul de lansare cu acuzații la adresa concurenților și cu multe laude despre realizările din timpul șefiei sale la Primăria capitalei. 

Dorin Chirtoacă consideră că după ce a fost înlăturat din funcție trebuie să revină la Primărie și să continue proiectele pe care le-a început. „Nu aș fi candidat acum, în 2019, dacă aș fi fost lăsat să-mi duc mandatul până la capăt”, a spus Chirtoacă.

Candidatul PL spune că nu are concurenți în aceste alegeri „Eu nu am concurenți în aceste alegeri, fără lipsă de modestie o spun. Singurul concurent al meu în aceste alegeri este percepția formată asupra activității mele, percepție formată prin intermediul zvonurilor, minciunilor, discreditării, prin intermediul televiziunilor cumpărate pentru că într-o societate democratică, în România de exemplu, eu aș câștiga din primul tur”, consideră liberalul.

Pentru Primăria Chișinăului și-au înaintat candidatura 21 de persoane.

Vlad Țurcanu vrea să transforme capitala într-un oraș inteligent. Liderul PPR s-a lansat în campania pentru locale

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram