(video) Blocul ACUM s-a lansat în campanie electorală la Teatrul Verde din Chișinău. Năstase: „Am o datorie morală față de oamenii care m-au ales”

Blocului ACUM în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie 2019. Lansarea a avut loc la Teatrul Verde din Chișinău.

Foto: ACUM

„Azi, la Teatrul de Vară, vom demara o campanie în care trebuie să comunicăm tuturor cine suntem, ce valori avem, care sunt lucrurile în care credem și care trebuie să fie, în opinia noastră, viitorul orasului nostru, viitorul tarii noastre”, a scris Andrei Năstase pe Facebook.

„Am o datorie morală față de oamenii care m-au ales, care mi-au încredințat votul, care au avut încredere! Nu pot să nu fiu alături de ei, să nu-i asigur că vom face schimbări fundamentale la Chișinău și în suburbii prin implementarea unor proiecte economice, sociale și culturale de anvergură.

Aceste alegeri sunt cruciale pentru viitorul european al țării noastre! S-a mai vorbit despre asta, s-au mai spus asemenea lucruri, dar trebuie să conștientizăm că bătălia pentru locale, bătălia pentru Capitală este decisivă și nu ne putem permite o clipă să o pierdem.

Zvonurile că cineva a cedat primăria lui nu știu cine sunt o diversiune, un act de terorism electoral! Capitala, Chișinăul și centura lui de aur, suburbiile nu se negociază după cum nu se negociază demnitatea, libertatea, speranța și viitorul nostru, al tuturor!”, a adăugat Năstase.


Pub