USB îl acuză pe Năstase că a făcut agitație electorală, înainte dea fi înregistrat în calitate de candidat în alegerile locale

Uniunea Salvați Basarabia îl acuză pe Andrei Năstase că a efectuat agitație electorală, înainte dea fi înregistrat în calitate de candidat în alegerile locale generale.

Foto: UNIMEDIA

„Am sesizat CEC și CECEM Chișinău în privința agitației electorale ilegale, desfășurată de Andrei Năstase și Blocul ACUM. Contrar prevederilor legale, nefiind înregistrat încă în calitate de concurent electoral, Andrei Năstase s-a lansat deja azi în campanie electorală, iar susținătorii săi au îndemnat locuitorii mun. Chișinău să-l votez”, scriu reprezentanții USB.

Astăzi, blocul ACUM s-a lansat în campanie electorală, unde a fost prezent și Andrei Năstase. Liderul Platformei DA a depus actele la CEC la data de 19 septembrie curent. La sfârștiul zilei de 19, Comisia Electorală de Cirucmscripție Electorală informa că au fost înregistrați 7 candidați, iar dosarele celorlalți 14 concurenți sunt în curs de examinare.

Andrei Năstase nu a comentat deocamdată acuzațiile.

Sesizare USB / Sursa:USB


Pub