10:37:35 23.04.2024
Stiri

Reacția Maiei Sandu la decizia lui Octavian Țîcu de a pleca din fracțiunea PPDA și a candida la Primăria Chișinău: „Face un deserviciu”

Politică 21.09.2019 14:31 Vizualizări5171 Autor: Ziarul National
Reacția Maiei Sandu la decizia lui Octavian Țîcu de a pleca din fracțiunea PPDA și a candida la Primăria Chișinău: „Face un deserviciu”


Copreședintele Blocului „ACUM”, Maia Sandu, care a participat astăzi la lansarea lui Andrei Năstase în campania electorală pentru funcția de primar al capitalei, dezabropă decizia deputatului Octavian Țîcu de a-i face acestuia concurență la alegerile locale din 20 octombrie.

„E decizia dânsului, îl privește, dar nu pot să nu spun că face un deserviciu alegătorilor proeuropeni din Chișinău”, a comentat astăzi Maia Sandu gestul lui Octavian Țîcu.

Premierul nu a vrut să comenteze decizia fostului coleg de bloc de a pleca și din fracțiunea parlamentară a Partidului Platforma Demnitate și Adevăr.

Amintim că Octavian Țîcu a anunțat miercuri că va candida la Primăria Chișinău și l-a sfătuit pe „prietenul” Andrei Năstase să rămână la Ministerul de Interne, fiindcă nu ar avea șanse să-l câștige pe socialistul Ion Ceban, iar capitala ar reveni, astfel, PSRM-ului.

„Eu m-am expus critic cu privire la înțelegerile și cârdășiile dintre Blocul „ACUM” și PSRM. Eu nu am semnat acordul de colaborare cu PSRM… Pot să vă spun că am epuizat toate căile de a influența lucrurile din interior”, și-a argumentat Țîcu plecarea de la PPDA, după ce a denunțat și felul cum au fost făcute unele numiri, în speță alegerea lui Vladimir Țurcan în fruntea Curții Constituționale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md