00:34:37 25.04.2024
Stiri

Blocul „ACUM” s-a lansat în campania electorală, cu Andrei Năstase în prim-plan: „Zvonurile că cineva a CEDAT Primăria nu știu cine sunt o diversiune, un act de TERORISM electoral”. Deputații Carp și Reniță NU au participat la eveniment

Partide/Comunicate 21.09.2019 15:39 Vizualizări1806 Autor: Ziarul National
Blocul „ACUM” s-a lansat în campania electorală, cu Andrei Năstase în prim-plan: „Zvonurile că cineva a CEDAT Primăria nu știu cine sunt o diversiune, un act de TERORISM electoral”. Deputații Carp și Reniță NU au participat la eveniment captură video


Blocul „ACUM” s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile locale din 20 octombrie curent, iar în prim-plan a fost candidatul PAS și PPDA la funcția de primar general al capitalei, Andrei Năstase. La eveniment au participat mai mulți deputați „ACUM”, nu și Lilian Carp sau Iurie Reniță, care l-ar susține pe colegul lor Octavian Țîcu.

Năstase a menționat că are o „datorie morală” față de oamenii care l-au ales anul trecut în funcția de primar al municipiului Chișinău și din acest motiv candidează din nou: „Nu pot să nu fiu alături de ei, să nu-i asigur că vom face schimbări fundamentale la Chișinău și în suburbii prin implementarea unor proiecte economice, sociale și culturale de anvergură”.

Acesta a reiterat că alegerile sunt „cruciale”, pentru ca în fruntea capitalei să nu ajungă un reprezentant al PSRM. „Aceste alegeri sunt cruciale pentru viitorul european al țării noastre! S-a mai vorbit despre asta, s-au mai spus asemenea lucruri, dar trebuie să conștientizăm că bătălia pentru locale, bătălia pentru capitală este decisivă și nu ne putem permite o clipă să o pierdem”.

Acesta l-a înțepat și pe deputatul Octavian Țîcu, care a decis să candideze la funcția de primar al capitalei. „Zvonurile că cineva a cedat primăria nu știu cine sunt o diversiune, un act de terorism electoral. Capitala, Chișinăul și centura lui de aur, suburbiile nu se negociază după cum nu se negociază demnitatea, libertatea, speranța și viitorul nostru, al tuturor”, a precizat Năstase.

La rândul său, lidera PAS, premierul Maia Sandu, a menționat că alegerile locale reprezintă un examen serios pentru Blocul „ACUM”. „Trebuie să aducem în primăriile țării oameni onești, dedicați localităților pe care le conduc. Un primar bun trebuie să fie lider și vizionar, nu doar să construiască drumuri”, a adăugat sursa citată.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md