Ministerul Apărării: Gheorghe Cavcaliuc nu este angajat în structurile Armatei Naționale

În urma apariției a mai multor zvonuri în presa națională precum că, Gheorghe Cavcaliuc ar fi fost angajat în structurile Armatei Naționale după ce și-a dat demisia din funcția de șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Ministerul Apărării a venit cu o precizare în acest sens.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit Ministerului Apărării, Gheorghe Cavcaliuc nu a fost încadrat şi nu deţine nicio funcţie în instituţia de apărare şi structurile subordonate acesteia, iar informația apărută în spațiul public despre angajarea recentă a lui Gheorghe Cavcaliuc în structurile Armatei Naţionale este o ştire falsă.

Amintim că , Gheorghe Cavcaliuc și-a anunțat demisia din funcție începând cu 17 iunie. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook.

La 5 septembrie 2019, ministrul de Interne și președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a susținut că a auzit și el zvonuri precum că ministrul Apărării se vede ministru la Interne. De asemenea, potrivit lui Năstase, Pavel Voicu i-ar angaja la Ministerul Apărării pe foști angajați din Poliție, demiși de Năstase.


Pub