(video/update) CEC a aprobat modelele buletinelor de vot pentru alegerile locale generale și parlamentare noi din 20 octombrie

(update 14:23) Comisia a acreditat 13 persoane propuse de Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova în calitate de observatori internaționali, în vederea monitorizării alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019.

(update 14:23) Comisia a acreditat 13 persoane propuse de Ambasada Federației Ruse în Republica Moldova, în calitate de observatori internaționali în vederea monitorizării alegerilor locale generale din 20 octombrie 2019.

(update 14:20) A fost acceptată solicitarea reprezentanței moldovenești a Institutului Național Democratic din Statele Unite ale Americii cu privire la acreditarea a 14 persoane în calitate de observatori electorali naționali și a două persoane în calitate de observatori electorali internaționali, în vederea monitorizării alegerilor locale generale și celor parlamentare noi din 20 octombrie 2019.

(update 14:05) CEC a aprobat modelul buletinelor de vot pentru alegerile locale generale din 20 octombrie 2019. Lățimea buletinelor de vot va fi de 140 mm, iar lungimea va corespunde numărului de patrulatere (care includ informații despre concurenții electorali). Buletinele de vot se vor imprima pe hârtie opacă și se vor distinge după culoare.

(14:00) În acest moment, are loc ședința Comisiei Electorale Centrale, în cadrul căreia urmează să se aprobe modelele buletinelor de vot pentru alegerile locale generale și alegerile parlamentare noi din 20 octombrie 2019.

Aici puteți vedea lista subiectelor de pe ordinea de zi a Comisiei Electorale Centrale.

La 20 octombrie se vor desfășura alegerile locale generale. Tot atunci vor avea loc alegeri parlamentare noi în circumscripția nr. 50 - la vest de R. Moldova și circumscripția nr. 33.


Pub