Compania care deține Prime TV și Publika TV neagă acuzațiile lui Slusari: Vom cere recuperarea tuturor prejudiciilor cauzate

Compania „General Media Group CORP SRL”, deținătoarea televiziunilor Prime TV și Publika TV, neagă acuzațiile aduse de președintele Comisiei parlamentare privind furtul miliardului, Alexandru Slusari, precum că cele două posturi tv ar fi fost finanțate din miliardul furat.

Foto: https://www.facebook.com/GMGp.md/

„1. Posturile noastre de televiziune nu au nici o legătură, direct sau indirectă, cu nici una dintre companiile vehiculate de către deputatul Alexandru Slusari.

2. Toate operațiunile companiei noastre sunt transparente, realizate doar cu respectarea legilor și normelor în vigoare, iar aceste lucruri pot fi verificate și dovedite oricând de către orice autoritate de control a statului.

3. Considerăm că și aceste acțiuni de asociere a posturilor noastre de televiziune cu informații, de orice fel, privind utilizarea banilor din furtul miliardului, fac parte din campania de dezinformare, manipulare și propagare de știri false, realizată de către politicieni ai puterii sau politicieni cu probleme penale, dar și de către instituții ale statului cu scopul direct de a-i denigra și de a pune presiune pe jurnaliștii redacțiilor PRIME TV și PUBLIKA TV”, se menționează în comunicatul emis de „General Media Group CORP SRL”.

Compania a anunțat că își rezervă dreptul legal de a-i acționa în judecată „pe toți cei care lansează astfel de acuzații nefondate, atacuri nejustificate și acțiuni de denigrare” la adresa celor două posturilor de televiziune și a jurnaliștilor care activează în cadrul lor. General Media Group CORP SRL va cere și recuperarea tuturor prejudiciilor financiare ce vor fi calculate în urma daunelor de imagine provocate.

Reamintim că astăzi, Alexandru Slusari a acuzat televiziunile Prime TV și Publika TV că ar fi fost finanțate din miliardul furat. Acesta spune că s-a bazat pe un raport de la BNM, despre care nu a dorit să ofere prea multe detalii.


Pub