image
Sursa foto: Facebook/Andrei Năstase

Andrei Năstase: Întâlnirea cu Mike Pence confirmă că RM a redevenit un partener de încredere al comunității internaționale

Întâlnirea delegației Guvernului de la Chișinău cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Mike Pence, confirmă că Republica Moldova a redevenit un partener de încredere al comunității internaționale, afirmă vicepremierul Andrei Năstase.

„Am avut o discuție consistentă în care am primit asigurări cu privire la sprijinul partenerilor americani pentru procesul de reconstrucție a democrației și statului de drept, demarat de noua guvernare”, a declarat Andrei Năstase.

Ministrul de Interne a menționat că, în cadrul întrevederii Mike Pence, s-a discutat despre aprofundarea relațiilor în sfera de securitate, precum și în domeniul economic.

„Întâlnirea cu vicepreședintele Pence confirmă că Republica Moldova a redevenit un partener de încredere al comunității internaționale și reprezintă un moment de vârf în relațiile dintre cele două țări, bazate pe atașamentul față de valorile fundamentale ale democrației și respectul pentru drepturile omului”, a mai spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: