image
Sursa foto: Dorin Chirtoacă//Facebook

Dorin Chirtoacă candidează pentru un nou mandat de primar al capitalei: „N-am fost lăsat să-mi duc proiectele până la capăt”

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat de primar general al capitalei.

„Eu n-am fost lăsat să-mi duc până la capăt proiectele. Doi ani în urmă am fost arestat ilegal și motivația mea este de a-mi duce proiectele până la capăt și de a asigura acel nivel de calitate a vieții pe care-l așteaptă locuitorii municipiului”, a spus Chirtoacă.

Tot el a mai adăugat că: „Dacă locuitorii capitalei vor considera că este cineva mai bun decât mine, care poate continua proiectele și merită să le ducă la bun sfârșit nicio problemă, să-i voteze pe ei”.

Amintim că Dorin Chirtoacă a deținut funcția de primar general al Chișinăului din anul 2007 până în februarie 2018, atunci când a demisionat.

La 25 mai 2017, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost arestat de ofițerii Centrului Național Anticorupție, fiind suspectat de trafic de influență în așa-numitul dosar al „parcărilor cu plată”. Chirtoacă pleda nevinovat, menționând că este un dosar la comandă.

Interimatul funcției a fost asigurat de Silvia Radu, iar Chirtoacă a anunțat că demisionează din motiv că cetățenii au nevoie de un primar ales, ci nu de un primar interimar numit Silvia Radu, iar asta era singura soluție pentru a provoca alegeri noi a primarului, spunea Dorin Chirtoacă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: