(video) La 11 luni de la arestarea sa, Gheorghe Petic își anunță lansarea în campania electorală în fața primăriei Ungheni

Gheorghe Petic a revenit în fața primăriei Ungheni, locul unde a fost reținut acum 11 luni, ca să anunțe public într-un live pe pagina sa de facebook, decizia de a fi înaintat candidat din partea Blocului ACUM la funcția de primar al municipiului Ungheni.

Foto: Captură video/Gheorghe Petic/Facebook

Însoțit de peste 30 de membri și susținători ai celor două componente ale Blocului ACUM (Platforma DA și PAS), Gheorghe Petic a mers ulterior la Consiliul Electoral al Circumscripției Ungheni nr. 35, pentru a-și depune dosarul, scrie Expresul.md.

Urmează ca, timp de 7 zile, Consiliul Electoral al Circumscripției Ungheni să ia decizia de înregistrare sau de respingere a lui Gheorghe Petic în calitate de candidat la funcția de primar al municipiului Ungheni.

Deocamdată, potrivit site-ului cec.md, nu a fost înregistrat niciun candidat la funcția de primar al muncipiului Ungheni. Și-au anunțat public intenția de a candida actualul primar, Alexandru Ambros (independent) și reprezentantul Partidului Socialiștilor, Ghenadi Mitriuc.


Pub