(stop cadru) Ivan Diacov îl provoacă pe Renato Usatîi la o întrecere: Să vedem care oraș va fi mai bun, Chișinăul sau Bălțiul

Candidatul formațiunii „Partidul Nostru” la funcția de primar de Chișinău îi provoacă pe Renato Usatîi la o competiție pentru cel mai bun oraș.

După lansarea în campania electorală pentru alegerile locale în Chișinău, Ivan Diacov, i-a propus lui Usatîi o „sorevnovanie”, (n.r. întrecere): „Să vedem care oraș va fi mai bun, Chișinăul sau Bălțiul. Eu spun că va fi Chișinăul”.

„Bălțiul deja al treilea an va fi cea mai transparentă primărie din Republica Moldova și mă mândresc cu acest lucru. Când citesc în ziare ce fel de produse alimentare mânăncă în grădinițe copiii… Acum a fost în vizită fostul ministru al învățământului al României și a văzut cantinele copiilor și când a aflat ce preț și ce calitate are mâncarea copiilor la grădinițele din Bălți... Așa că domnule Diacov, nu vă supărați, dvs trebuie să umblați la noi la cursuri, la Bălți”, i-a răspuns, în replică, Renato Usatîi. .

Diacov a acceptat propunerea: „O să vin, nu mi-i rușine, o să vin și o să mă învăț și o să fac mai bine decât voi”. Reamintim că astăzi, Ivan Diacov s-a înregistrat la CEC pentru alegerile locale din 20 octombrie, în calitate de candidat din partea formațiunii „Partidul Nostru”, la funcția de primar al municipiului Chișinău.


Pub